Новини Посещения: 978

Скъпи студенти,

 Честита Баба Марта! Бъдете винаги здрави и много щастливи, все така ученолюбиви!

В началото на тази празнична седмица ние, екипът на Библиотечно-информационния център при УниБИТ, имаме удоволствието да Ви представим нашата най-нова услугаBIBLIOCAR“ – БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА НА ЗАЯВЕНАТА ОТ ВАС ЛИТЕРАТУРА ДО ПОСОЧЕН АДРЕС В РАМКИТЕ НА ГРАД СОФИЯ.

Доставката ще се извършва всеки четвъртък от 11.00 до 14.00 ч.

Заявките за доставяне на библиотечни документи, налични във фонда на Библиотечно-информационният център при УниБИТ, отдел „Заемна“, ще се приемат всеки ден чрез попълнено и изпратено на имейла на Библиотечно-информационния център ЗАЯВЛЕНИЕ, което можете да изтеглите от тук.

Услугата ще е достъпна единствено за СТУДЕНТИТЕ, които са регистрирани потребители на Библиотечно-информационния център.

За повече информация можете да се свържете с нас на телефон +359884 15644 или на имейл: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите..

Тъй като Вашето здраве е от първостепенно значение за нас, искаме да ви уверим, че доставката на книги ще се извършва при стриктно спазване на всички противоепидемични мерки. Молим Ви да сте с лични предпазни средства при получаване на библиотечните документи.

Очакваме Вашите заявки!

Ще се радваме да си сътрудничим по време на Вашето обучение!

 

 

Печат